Święta Bożego Narodzenia to wyjątkowy czas spędzany z rodziną, ale warto też znaleźć moment na świętowanie w gronie współpracowników.
Wigilia firmowa w Ziołowej Dolinie, to zapach choinki i wigilijnych potraw, przy pięknie nakrytym stole, które pozwolą na zacieśnianie więzi pomiędzy współpracownikami.
Zapraszamy do organizacji przyjęcia wigilijnego w naszej restauracji.

Specjalnie na ten czas przygotowaliśmy dla Państwa ofertę firmowego spotkania z pracownikami.
Do wyboru mamy cztery propozycje cenowe, różniące się czasem trwania przyjęcia oraz ilością serwowanych potraw.
Zapraszamy do zapoznania się z ofertami.
MENU
Zupa (serwowana, jedna do wyboru):
Aromatyczny barszcz czerwony z uszkami
Zupa grzybowa z łazankami i wiejską śmietaną
Danie główne (serwowane, jedno do wyboru):
Pieczony filet karpia królewskiego z cebulą na puree ziemiaczano-chrzanowym z chipsami z jarmużu
Roladka z ryb morskich otulona pieczoną cukinią na ragout z warzyw korzennych w sosie z trawy cytrynowej
Deser:
Szarlotka z sosem cynamonowym
Napoje:
Kawa, herbata, kompot z suszu, woda z cytryną
Czas trwania przyjęcia do 2 godzin
Koszt 85 zł netto / osoba
MENU
Bufet zimny
Tradycyjny śledź w zaprawie korzennej z cebulą, korniszonem i szczypiorkiem
Tymbalik rybny z jajkiem i warzywami
Strudel nadziewany rybą i kapustą kiszoną
Sałatka z pieczonych buraków i matiasa w sosie majonezowo–musztardowym
Sałatka jarzynowa
Ryba po grecku
Bufet ciepły
Aromatyczny barszcz czerwony z kołdunami grzybowymi
Krokieciki ziemniaczane w sosie grzybowym
Pierogi z kapustą i grzybami okraszone masłem i cebulą
Kapusta wigilijna z grochem
Karp w złocistej panierce
Bufet słodki:
piernik i domowy makowiec
Napoje
Kawa, herbata, kompot z suszu, woda z cytryną
Czas trwania przyjęcia do 3 godzin
Koszt 100 zł netto / osoba
MENU
Zupa (serwowana, jedna do wyboru):
Aromatyczny barszcz czerwony z grzybowymi kołdunami
Krem z grzybów leśnych z kwaśną śmietaną
Danie główne (serwowane, jedno do wyboru):
Pieczony filet sandacza w lekkim sosie porowo – śmietanowym na puree ziemniaczanym ze szpinakiem, pomidorkami koktajlowymi i cebulą red Baron
Dzwonka karpia jeziornego w złocistej panierce z migdałami na puree ziemniaczano-chrzanowym z marynowaną marchwią i nutą kolendry
Deser:
Szarlotka z sosem cynamonowym
Zimne przekąski (na stołach):
Tradycyjny śledź w zaprawie korzennej z cebulą, korniszonem i szczypiorkiem
Tymbalik rybny z jajkiem i warzywami
Strudel nadziewany rybą i kapustą kiszoną
Sałatka z pieczonych buraków i matiasa w sosie majonezowo–musztardowym
Sałatka jarzynowa
Ryba po grecku
Danie gorące serwowane podczas uroczystości (półmiski na stołach):
Kapusta z grzybami, fasolą i olejem lnianym
Napoje:
Kawa, herbata, kompot z suszu, napoje gazowane i niegazowane
Bufet słodki:
piernik i domowy makowiec
Czas trwania przyjęcia do 4 godzin
Koszt 120 zł netto / osoba
MENU
Zupa (serwowana, jedna do wyboru):
Barszcz czerwony z grzybowymi kołdunami
Krem z grzybów leśnych z kwaśną śmietaną
Danie główne (serwowane, jedno do wyboru):
Grillowany łosoś faszerowany liśćmi szpinaku na tagliatelle ziołowym z pomidorkami koktajlowymi w sosie z trawy cytrynowej
Pieczony filet sandacza w lekkim sosie porowo-śmietanowym na puree ziemniaczanym ze szpinakiem, pomidorkami koktajlowymi i cebulą red Baron
Deser:
Mus z mascarpone i masy makowej z kruszoną bezą i jabłkami karmelizowanymi
Zimne przekąski (na stołach):
Tradycyjny śledź w zaprawie korzennej z cebulą, korniszonem i szczypiorkiem
Tymbalik rybny z jajkiem i warzywami
Strudel nadziewany rybą i kapustą kiszoną
Sałatka z pieczonych buraków i matiasa w sosie majonezowo–musztardowym
Sałatka jarzynowa
Ryba po grecku
Dania gorące serwowane podczas uroczystości (półmiski na stołach):
Pierogi z kapustą i grzybami okraszone masłem i cebulą
Kapusta wigilijna z grochem
Napoje:
Kawa, herbata, kompot, napoje gazowane i niegazowane
Bufet słodki:
piernik i domowy makowiec
Czas trwania przyjęcia do 6 godzin
Koszt 140 zł netto / osoba
W przypadku jakichkolwiek pytań, prosimy o kontakt. Nasz personel zawsze i chętnie odpowie na Państwa pytania.
SERDECZNIE ZAPRASZAMY!