Wesela

Ziołowa Dolina jest najlepszym domem weselnym na organizację wesela w Olsztynie i okolicach.   To  miejsce szczególnie przyjazne Nowożeńcom. Jednak nasza restauracja to coś znacznie więcej niż romantyczne otoczenie lasu, rzeki i uczynna oraz dyskretna obsługa. Do dyspozycji Państwa młodych oraz ich Gości oddajemy rownież komfortowe pokoje oraz przepiękne otoczenie Ziołowej Doliny. Specjalnie dla Was przygotowaliśmy szeroki wachlarz możliwości aranżacji wnętrz oraz przestrzeni otaczającej obiekt podczas organizacji wesela. Niezrównanym atutem jest fakt, że Państwa Goście będą mieli również możliwość korzystania z terenu wokół restauracji – gdzie można pospacerować czy nabrać oddechu w trakcie przyjęcia – w odróżnieniu od restauracji lub hoteli miejskich, gdzie za drzwiami jest ulica. Na miejscu jest plac zabaw z trampolinami dla dzieci, mini ZOO oraz ogród ziołowy, a także wystawa zabytkowych pojazdów militarnych stanowiące gratkę dla Gości w każdym wieku.

Rozumiemy doskonale, że pragniecie by Wasze Wesele było najwspanialszym wspomnieniem, do którego będziecie wracać wielokrotnie przez całe życie. Indywidualne, specjalnie skomponowane i dopracowane oferty menu, na bazie znanych i cenionych potraw kuchni polskiej w tradycyjnym, eleganckim i nowoczesnym wydaniu, ale również możliwość stworzenia własnej, nietypowej kompozycji dań to najlepsza charakterystyka naszych możliwości kulinarnych.

Mamy ogromne doświadczenie w organizacji klasycznych Wesel, ale również zupełnie odbiegających od pozostałych. Na terenie Ziołowej Doliny znajdują się zabytkowe pojazdy militarne, mnóstwo zieleni, a także wyjątkowe, naturalne widoki, które z naszą pomocą i odrobiną fantazji, mogą stanowić naprawdę niesamowitą scenerię podczas ślubnej sesji fotograficznej. Wszystko zależy od Was…

Skontaktujcie się z nami i przedstawcie nam swoje oczekiwania, a my zaproponujemy Wam konkretną, dopasowaną do Was ofertę – wspólnie ułożymy  plan krok po kroku, wraz z najdrobniejszymi szczegółami jak będzie przebiegać cała uroczystość weselna, tak abyście w dniu Ślubu mogli myśleć tylko i wyłącznie o sobie. Nasze doświadczenie przy organizacji wesel pozwala przewidzieć wszystkie niuanse i ważne drobiazgi podczas przygotowywania Waszego najważniejszego dnia w życiu.

Jeśli nie wiecie jeszcze, czego dokładnie oczekujecie – skontaktujcie się z nami lub po prostu odwiedźcie nas, a my przedstawimy Wam nasze pomysły. Wspólnie wybierzemy najciekawszy. Ponad 20 lat doświadczenia przy organizacji wesel, a także setki zadowolonych Par są najlepszym wykładnikiem naszego profesjonalizmu i odpowiedzialności, podczas przygotowywania tego najważniejszego w Waszym życiu dnia.

Do Państwa dyspozycji oferujemy dwie sale weselne.

Sala Główna – składająca się z dwóch części: konsumpcyjnej i tanecznej. Parkiet taneczny oddzielony od stołów, jednak w jednej sali. Taki układ sprawi, że wszyscy ©oście poczują się komfortowo. Wnętrze sali oraz jej wystrój nada wytworności oraz elegancji przygotowywanej uroczystości, a dodatki jakimi dysponujemy pozwolą ograniczyć koszty związane z dekoracją sali na przyjęcie. Sala główna jest przewidziana dla maksymalnie 110 osób.

Dla Par organizujących Wesele w mniejszym gronie Gości polecamy naszą Salę Kominkową. Przyjęcia na tej sali  odbywają się  dla maksymalnie 50 osób. Jest urządzona w tradycyjnym, rustykalnym stylu gdzie dominującym elementem jest drewno. Dodatki są dopracowane w każdym szczególe, tak aby stworzyć jak najlepszy charakter Państwa uroczystości. Podobnie jak Sala Główna, również nie wymaga nakładów związanych z jej ozdabianiem.

W każdym przypadku oferujemy Państwu pomoc w doborze firm przygotowujących dekoracje, jednak oferujemy również szereg różnych dodatków jak wazony, kielichy,  czy świeczniki, które pozwalają stworzyć własną niepowtarzalną aranżację sali i dekorację stołów weselnych we własnym zakresie. Do Państwa dyspozycji oddajemy również teren wokół pensjonatu. Mini ZOO, ogród ziołowy i plac zabaw są świetną atrakcją nie tylko dla najmłodszych Gości, a nasza wystawa zabytkowych pojazdów militarnych zaciekawi niejednego Gościa.

Uroczystość weselna

Wychodząc naprzeciw Państwa oczekiwaniom, przedstawiamy gotowe propozycje organizacji uroczystości weselnej.
Do wyboru przygotowaliśmy cztery oferty pakietów, różniące się między sobą kompozycjami dań w menu, ale również dodatkowymi usługami w cenie. Zwracamy uwagę na fakt, że są to odpowiednio dobrane propozycje menu, natomiast jesteśmy otwarci również na możliwość stworzenia dla Państwa indywidualnej oferty.

 

Dzieci do lat 3 przyjmujemy bezpłatnie. Dzieci do 10 lat oraz obsługa muzyczna wesela, kamerzysta i fotograf to koszt 50% ceny.

Na przyjęcia przygotowywane w okresie od 1 listopada do  31 marca, z wykluczeniem Świąt oraz Sylwestra, udzielamy rabatu – 10% od podstawowej ceny wesela.*

* promocja dotyczy przyjęć dla min. 70 osób

Oferty przyjęć weselnych realizujemy od 40 osób.

Przedstawione poniżej oferty menu obowiązują w 2025 roku.

 W trosce o komfort Państwa Gości, oferujemy noclegi w promocyjnej cenie 70 zł od osoby, niezależnie od wybranego pakietu weselnego. Dzieci do lat 3 nocujące razem z rodzicem w łóżku, przyjmujemy bezpłatnie.

Nasz pensjonat posiada 23 pokoje z łazienkami, w których możemy pomieścić do 60 osób.

Informujemy, że istnieje możliwość przygotowania ceremonii zaślubin na terenie naszego gospodarstwa.

Chlebek weselny

Każdą uroczystość Weselną w Ziołowej Dolinie rozpoczyna powitanie chlebem i solą, Pary Młodej przez rodziców.

Pakiety weselne

 W cenie pakietu zawiera się:

  • Przystawka
  • Zupa oraz danie główne do wyboru z menu – serwowane
  • Zimne przekąski – na stołach weselnych
  • 5 gorących dań podanych podczas przyjęcia –  bufet
  • Pieczywo i inne dodatki

 

GRATIS:

  • Bufet słodki
    Zestaw I – w cenie pakietu
    Zestaw II – 10 zł / osoba
    Zestaw III – 15 zł / osoba
  • Napoje gorące (kawa, herbata) – bez limitu
  • Woda z miętą i cytryną – bez limitu
  • Chlebek Weselny
  • Pokój dla nowożeńców
  • Opłata serwisowa za własny alkohol (korkowe)

Dodatkowo płatne:

  • Napoje gazowane i soki 100% (bez limitu) – 20 zł / osoba
  • Fontanna czekoladowa – 600 zł / 6 godzin
  • Płonący soczysty indyk serwowany na sali – 15 zł / osoba
  • Deser po daniu głównym – lody domowe z musem z dojrzałej pomarańczy – 10 zł / osoba
  • Stragan wiejski – 25 zł / osoba
  • Stół ryb wędzonych – od 25 zł / osoba
  • Deska serów regionalnych – od 20 zł / osoba
  • Pokrowce na krzesła – 5 zł / szt.
  • Patera owoców sezonowych – 400 zł
  • Noclegi – 70 zł od osoby
  • Piwo – KEG 30L – 500 zł

Po stronie zamawiającego:

  • Dekoracja sali, tort, alkohol oraz oprawa muzyczna

Menu I – 230zł

 

Przystawka

– Pasztet z grzanką z dresingiem malinowo – figowym

 

Zupa (serwowana, do wyboru jedna pozycja)

– Wiejski rosół z kurczaka zagrodowego z makaronem i marchewką
– Krem z dojrzałych pomidorów z pianką śmietankową

 

Danie Główne (serwowane, do wyboru jedna pozycja)

– Trybowane podudzie kurczaka marynowane w świeżych ziołach w lekkim sosie śmietanowo-serowym na puree ziemniaczanym z ragoût pieczarkowym
– Stek z karkówki w ciemnym sosie z wędzonej śliwki z babką ziemniaczaną i warzywami korzennymi pieczonymi w czerwonym winie
– Okoń morski z pieca, w sosie kaparowym na siekanych warzywach z czarną soczewicą

 

Zimne przekąski – na stołach weselnych

– Zestaw mięs pieczonych marynowanych w świeżych ziołach

  •  schab pieczony marynowany w musztardzie francuskiej,
  • boczek pieczony w miodowo-piwnej marynacie,
  • szynka tradycyjna pieczona w płatkach czosnku,
  • roladka z wiejskiego kurczaka faszerowana pieczarkami z cebulką

– Tatar śledziowy po węgiersku
– Tradycyjny tatar wołowy z cebulką i korniszonem
– Sałatka Cezar z grillowanym kurczakiem i sosem czosnkowym
– Grillowane cukinie z musem serowo-ziołowym
– Sałatka grecka z serem typu feta

 

Bufet Dań gorących

I – Filet z ryb morskich na ciecierzycy z grillowanymi warzywami i młodym szpinakiem
II – Zrazy wieprzowe z cebulą, boczkiem i wędzoną śliwką w ciemnym sosie pieczeniowym
– Pieczone ziemniaki z prażoną cebulką
III – Włoskie pulpeciki w sosie pomidorowym z parmezanem i ogrodową bazylią
IV – Pierogi z pieczarkami w emulsji pietruszkowej, pierogi ze szpinakiem
V – Barszcz czerwony i krokiecik z kapustą

 W cenie pakietu zawiera się:

  • Przystawka
  • Zupa oraz danie główne do wyboru z menu  – serwowane
  • Zimne przekąski – na stołach weselnych
  • 6 gorących dań podanych podczas przyjęcia – bufet
  • Pieczywo i inne dodatki

 

GRATIS:

  • Bufet słodki
    Zestaw II – w cenie pakietu
    Zestaw III – 10 zł / osoba
  • Napoje gorące (kawa, herbata) – bez limitu
  • Woda z miętą i cytryną – bez limitu
  • Chlebek Weselny
  • Pokój dla nowożeńców
  • Opłata serwisowa za własny alkohol (korkowe)

Dodatkowo płatne:

  • Napoje gazowane i soki 100% (bez limitu) – 20 zł / os.
  • Fontanna czekoladowa – 600 zł / 6 godzin
  • Deser po daniu głównym – lody domowe z musem z dojrzałej pomarańczy – 10 zł/osoba
  • Stragan wiejski – 25 zł / osoba
  • Stół ryb wędzonych – od 25 zł / osoba
  • Deska serów regionalnych – od 20 zł / osoba
  • Pokrowce na krzesła – 5 zł / szt.
  • Patera owoców sezonowych – 400 zł
  • Noclegi – 70 zł od osoby

Po stronie zamawiającego:

  • Dekoracja sali, tort, alkohol oraz oprawa muzyczna

Menu II – 260 zł

 

Przystawka – do wyboru jedna pozycja

– Pasztet z grzanką z dresingiem malinowo – figowym
– Carpaccio z buraka z kozim serem i rukolą

 

Zupa (serwowana, do wyboru jedna pozycja)

– Bulion wołowo-drobiowy z pulpecikami wołowymi i warzywami
– Krem z dojrzałych pomidorów z pianką śmietankową
– Krem ziemniaczano – pietruszkowy z serem cheddar i oliwą ziołową

 

Danie Główne (serwowane, do wyboru jedna pozycja)

– Grillowany filet drobiowy owinięty bekonem marynowany w świeżych ogrodowych ziołach, faszerowany suszonymi pomidorami, na puree maślano-śmietanowym z zielonym groszkiem i marchewką w sosie pieczeniowym
– Medalion z polędwiczki wieprzowej w sosie grzybowym, na risotto z niepalonej kaszy gryczanej z marynowaną marchwią
– Roladka z indyka nadziewana mozarellą i awokado owinięta bekonem, na grandine z salsą z grillowanych warzyw i pomarańczą
– Filet pieczonego sandacza na risotto z pęczaku i warzyw w lekkim sosie śmietanowym

 

Zimne przekąski – na stołach weselnych

– Zestaw mięs pieczonych marynowanych w świeżych ziołach:

  •  schab pieczony marynowany w musztardzie francuskiej,
  • boczek pieczony w miodowo-piwnej marynacie,
  • szynka tradycyjna pieczona w płatkach czosnku,
  • roladka z wiejskiego kurczaka faszerowana pieczarkami z cebulką,

– Rolada szpinakowa z musem śmietankowym i wędzonym łososiem
– Pstrąg tęczowy w cieście francuskim z kurkami
– Grillowane cukinie z musem serowo-ziołowym
– Tradycyjny tatar wołowy z cebulką i korniszonem
– Sałatka Cezar z grillowanym kurczakiem i sosem czosnkowym
– Polędwiczka w cieście francuskim z grillowaną pieczarką
– Sałatka grecka z serem typu feta

 

Bufet dań gorących

 

I – Okoń Morski na salsie z grillowanych warzyw i czarnej soczewicy
II – Roladki z kaczki w bekonie z sosem z czerwonego wina i glazurowanej wiśni
– Ziemniaki pieczone w ziołach, – Pieczone warzywa z masłem, – Ryż curry
III – Wołowina po bałkańsku – gulasz z papryką, cebulą i pieczarkami w sosie słodko-kwaśnym
IV – Pierogi z pieczarkami w emulsji pietruszkowej, pierogi ze szpinakiem
V – Barszcz czerwony i krokiecik z kapustą
VI – Kulinarna atrakcja wieczoru: Płonący soczysty indyk z żurawiną, serwowany na sali

W cenie pakietu zawiera się:

  • Przystawka
  • Zupa oraz danie główne do wyboru z menu – serwowane
  • Deser do wyboru z menu
  • Zimne przekąski – na stołach weselnych
  • 6 gorących dań podanych podczas przyjęcia – bufet
  • Pieczywo i inne dodatki

 

GRATIS:

  • Bufet słodki – Zestaw III
  • Soki 100% oraz woda z miętą i cytryną – bez limitu
  • Napoje gazowane – bez limitu
  • Chlebek Weselny
  • Pokój dla nowożeńców
  • Pokrowce na krzesła
  • Opłata serwisowa za własny alkohol (korkowe)
  • Piwo – KEG 30L

Dodatkowo płatne:

  • Stragan wiejski – 25 zł / osoba
  • Stół ryb wędzonych – od 25 zł / osoba
  • Deska serów regionalnych – od 20 zł / osoba
  • Fontanna czekoladowa – 600 zł / 6 godzin
  • Noclegi – 70 zł od osoby

Po stronie zamawiającego:

  • dekoracja sali, tort, alkohol oraz oprawa muzyczna

Menu III – 300zł

 

Przystawka – do wyboru jedna pozycja

– Pasztet z grzanką z dresingiem malinowo – figowym
– Carpaccio z wołowiny z parmezanem, rukolą i oliwą ziołową
– Tatar z wędzonego łososia z awokado na carpaccio z marynowanego ogórka

 

Zupa (serwowana, do wyboru jedna pozycja)

– Bulion wołowo-drobiowy z pulpecikami wołowymi i warzywami
– Krem z leśnych grzybów z pianką śmietankową
– Bulion rybny z kawałkami sandacza i warzywami

 

Danie Główne (serwowane, do wyboru jedna pozycja)

– Medalion z polędwiczki wieprzowej owinięty bekonem w sosie z leśnych grzybów, na kapuście modrej z zapiekanką gratin
– Zrazy wołowe na risotto z niepalonej kaszy gryczanej w sosie z czerwonego wina z marchwią i miętą
– Filet sandacza z pieca z czarną soczewicą, siekanymi warzywami korzennymi i pesto ziołowym

 

Desery (serwowane, do wyboru jedna pozycja)

– „Leśny mech” z musem mascarpone i owocami oraz paloną bezą
– Mus z brzoskwini i pomarańczy z kawiorem z tapioki

 

Zimne przekąski – na stołach weselnych

– Zestaw mięs pieczonych marynowanych w świeżych ziołach:

  •  schab pieczony marynowany w musztardzie francuskiej,
  • boczek pieczony w miodowo-piwnej marynacie,
  • szynka tradycyjna pieczona w płatkach czosnku,
  • roladka z kaczki faszerowana morelą i suszonymi pomidorami

– Rolowany omlet w trzech smakach: – z musem z kurzej wątróbki, – z tuńczyka i kaparów, – z grillowanych warzyw
– Łosoś w cieście francuskim z kurkami
– Grillowane cukinie z musem serowo-ziołowym
– Pieczarka Portobello faszerowana warzywami
– Tatar wołowy z czerwoną cebulą i korniszonem
– Sałatka Cezar z grillowanym kurczakiem i sosem czosnkowym
– Polędwiczka w cieście francuskim z grillowaną pieczarką
– Sałatka grecka z serem typu feta

 

Bufet dań gorących

 

I – Pstrąg Tęczowy na salsie z grillowanych warzyw i czarnej soczewicy
II – Tradycyjne bitki wołowe marynowane w ziołach w sosie z kolorowego pieprzu
– Pieczone ziemniaki, – Warzywa z pary z masełkiem ziołowym, – Kasza gryczana
III – Włoskie pulpeciki w sosie pomidorowym z parmezanem i ogrodową bazylią
IV – Pierogi z kurkami w emulsji pietruszkowej, pierogi ze szpinakiem
V – Barszcz czerwony i krokiecik z kapustą
VI – Kulinarna atrakcja wieczoru: Płonący soczysty indyk z żurawiną, serwowany na sali

W cenie pakietu zawiera się:

 

  • Zupa w wazach oraz danie główne w półmiskach – wszystkie pozycje z menu
  • Zimne przekąski – na stołach weselnych
  • 7 gorących dań podanych podczas przyjęcia – bufet
  • Pieczywo i inne dodatki

 

GRATIS:

 

  • Bufet słodki
    Zestaw II – w cenie pakietu
    Zestaw III – 10 zł / osoba
  • Napoje gorące (kawa i herbata) – bez limitu
  • Soki 100%, oranżada 0,33ml oraz woda z miętą i cytryną – bez limitu
  • Szeroki wybór rekwizytów i dekoracji z epoki PRL
  • Chlebek weselny
  • Pokój dla nowożeńców
  • Opłata serwisowa za własny alkohol (korkowe)

 

Dodatkowo płatne:

 

  • Napoje gazowane (Pepsi) – 12 zł / osoba
  • Deser po daniu głównym – lody domowe z musem z dojrzałej pomarańczy – 10 zł / osoba
  • Stragan wiejski – 25 zł / osoba
  • Stół ryb wędzonych – od 25 zł / osoba
  • Deska serów regionalnych – od 20 zł / osoba
  • Patera owoców sezonowych – 400 zł
  • Noclegi – 70 zł od osoby

 

Po stronie zamawiającego:

 

  • Dekoracja sali, tort, alkohol oraz oprawa muzyczna

Menu PRL – 280zł

 

Zupa (obie pozycje, podane w wazach)

– Rosół na wiejskiej kurze z domowym makaronem
– Zupa grzybowa z ziemniakami i kwaśną śmietaną

 

Danie Główne (wszystkie pozycje podane w półmiskach na stołach weselnych)

– Tradycyjny kotlet schabowy
– Filet sandacza z pieca
– Ziemniaki z wody
– Ziemniaki opiekane
– Buraczki zasmażane
– Surówka z białej kapusty

 

Zimne przekąski – na stołach weselnych

– Półmisek frykasów z PRL-u: karczek, rolada z boczku, szynka, salceson, schab
– Sałatka jarzynowa
– Ryba po grecku
– Zimne nóżki w galarecie
– Jajka w majonezie
– Ogórki kiszone
– Tradycyjny tatar wołowy z cebulą, ogórkiem kiszonym i pieczarkami
– Pasztet domowy z sosem żurawinowym
– Śledzie z cebulą w oleju
– Śledzie w śmietanie
– Mieszanka świeżych sałat

 

Bufet dań gorących

 

I – Golonka pieczona w bawarskim piwie na kwaszonej kapuście z kminkiem
II – Kaczka po polsku w sosie żurawinowo – pomarańczowym
– Ziemniaki pieczone w ziołach        – Warzywa z pary
III – Pierogi ruskie
IV – Pierogi z mięsem i okrasą z boczku
V – Bryzol wieprzowy z pieczarkami i cebulką
VI – Flaki wołowe po warszawsku z kawałkami wołowiny
VII – Kulinarna atrakcja wieczoru: Płonący soczysty indyk z żurawiną, serwowany na sali

Zestaw I

 

  • Babeczki kruche z owocami egzotycznymi i sezonowymi
  • Aromatyczna szarlotka z cynamonem
  • 2 rodzaje ciast z kremem

Zestaw II

 

  • Babeczki kruche z owocami egzotycznymi i sezonowymi
  • Mini ptysie z bitą śmietaną
  • Aromatyczna szarlotka z cynamonem
  • Sękacz litewski
  • 2 rodzaje ciast z kremem

Zestaw III

 

  • Muffinki weselne z kremem
  • Babeczki kruche z owocami egzotycznymi i sezonowymi
  • Mini ptysie z bitą śmietaną
  • Torcik bezowy Pavlova
  • Aromatyczna szarlotka z cynamonem
  • Sękacz litewski
  • 2 rodzaje ciast z kremem
  • Lemoniada ze świeżo wyciskanych owoców
  • Patera owoców sezonowych

Stół Wiejski

  • Wiejska szynka wieprzowa wolno pieczona w piwie
  • Wyroby z domowej wedzarni:
    – Kiełbasa od gospodarza
    – Soczysty boczek
    – Aromatyczny schab
    – Salceson domowy
    – Podwędzana pasztetowa
  • Smalec wiejski ze skwarkami
  • Ogórki małosolne lub kiszone
  • Chleb wiejski na zakwasie
  • Marynaty: papryczki, pieczarki, pikle
  • Sosy: chrzan, musztarda, ćwikła
  • Nalewka gospodyni – 3L
  • Dekoracja świeżymi ziołami i warzywami

Stół ryb wędzonych

  • Jesiotr
  • Sielawa
  • Pstrąg
  • Węgorz

 

Deska serów regionalnych

  • Sery żółte dojrzewające
  • Sery żółte
  • Sery pleśniowe
  • Sery białe z dodatkami smakowymi

Nasza oferta obejmuje dwie formy poprawin lub śniadanie do wyboru. Poprawiny trwają w godz. 11.00 – 16.00. Śniadania serwowane są w godz. 10.00 – 12.00.

Poprawiny – 80 zł od osoby:

  • Żur staropolski z jajkiem i białą kiełbasą
  • Kremowa jajecznica ze szczypiorkiem
  • Pieczywo, masło i inne dodatki
  • Danie główne – obiad podany w bufecie
  • Zimne przekąski weselne
  • Smalec i ogórki kiszone
  • Mix sałat
  • Kawa i herbata
  • Woda z cytryną i miętą

Poprawiny w formie bufetu grillowego – 100 zł od osoby:

  • Żur staropolski z jajkiem i białą kiełbasą
  • Pieczone kiełbaski z szalotką
  • Aromatyczna karkówka w piwno – ziołowej marynacie
  • Pieczona kaszanka z cebulką
  • Bigos z kwaszonej kapusty z wieprzowiną
  • Sałatka caprese
  • Kiszka ziemniaczana
  • Ziemniaki zapiekane z ziołami
  • Mix sałat
  • Zimne przekąski weselne
  • Pieczywo, ketchup i musztarda
  • Smalec ze skwarkami i ogórki kiszone
  • Kawa i herbata
  • Woda z miętą i cytryną

Śniadanie – 45 zł od osoby

  • Żur staropolski z jajkiem i kiełbaską
  • Kremowa jajecznica ze szczypiorkiem
  • Kiełbaski z cebulką na gorąco
  • Pasztet domowy
  • Wędliny i sery
  • Pieczywo, masło i inne dodatki
  • Kawa i herbata
  • Woda z miętą i cytryną

Dodatkowo płatne:

  • Napoje gazowane i soki 100% – 10 zł od osoby
  • Ciasta 150g / os. – 10 zł od osoby
  • Piwo KEG 30L – 500 zł

W przypadku jakichkolwiek pytań, prosimy o kontakt.  Zawsze, chętnie odpowiemy na wszystkie zagadnienia.

kontakt@ziolowa-dolina.pl

+48 89 5239063

+48 696 469 639

SERDECZNIE ZAPRASZAMY!