Święta Bożego Narodzenia to wyjątkowy czas spędzany z rodziną, ale warto też znaleźć moment na świętowanie w gronie współpracowników.
Wigilia firmowa w Ziołowej Dolinie, to zapach choinki i wigilijnych potraw, przy pięknie nakrytym stole, które pozwolą na zacieśnianie więzi pomiędzy współpracownikami.
Zapraszamy do organizacji przyjęcia wigilijnego w naszej restauracji.
Specjalnie na ten czas przygotowaliśmy dla Państwa ofertę firmowego spotkania z pracownikami.
Do wyboru mamy cztery propozycje cenowe, różniące się czasem trwania przyjęcia oraz ilością serwowanych potraw.
Zapraszamy do zapoznania się z ofertami.
MENU
Zupa (serwowana, jedna do wyboru):
Tradycyjny barszcz czerwony z grzybowymi kołdunami
Krem z leśnych grzybów z kwaśną śmietaną
Danie główne (serwowane, jedno do wyboru):
Dzwonka karpia jeziornego w złocistej panierce z migdałami na puree ziemniaczano-chrzanowym z marynowaną marchwią i nutą kolendry
Pieczony filet sandacza w lekkim sosie porowo-śmietanowym na puree ziemniaczanym, ze szpinakiem, pomidorkami koktajlowymi i cebulą Red Baron
Deser:
Domowa szarlotka z sosem cynamonowym
Zimne przekąski (na stołach):
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Ryba po grecku
Napoje:
Kawa, herbata, kompot z suszu, napoje gazowane i niegazowane
Bufet słodki:
Piernik i domowy makowiec
Czas trwania przyjęcia do 2 godzin
Koszt 130 zł netto / osoba
MENU
Zupa (serwowana, jedna do wyboru):
Tradycyjny barszcz czerwony z grzybowymi kołdunami
Krem z leśnych grzybów z kwaśną śmietaną
Danie główne (serwowane, jedno do wyboru):
Dzwonka karpia jeziornego w złocistej panierce z migdałami na puree ziemniaczano-chrzanowym z marynowaną marchwią i nutą kolendry
Pieczony filet sandacza w lekkim sosie porowo-śmietanowym na puree ziemniaczanym, ze szpinakiem, pomidorkami koktajlowymi i cebulą Red Baron
Deser:
Domowa szarlotka z sosem cynamonowym
Zimne przekąski (na stołach):
Tradycyjny śledź w zaprawie korzennej z cebulą, korniszonem i szczypiorkiem
Strudel nadziewany rybą i kapustą kiszoną
Rolada szpinakowa z musem śmietankowym i wędzonym łososiem
Sałatka z pieczonych buraków i matiasa w sosie majonezowy-musztardowym
Sałatka jarzynowa
Ryba po grecku
Dodatkowe danie gorące (serwowane podczas uroczystości):
Gołąbki z kaszą gryczaną i warzywami w sosie pomidorowym
Napoje:
Kawa, herbata, kompot z suszu, napoje gazowane i niegazowane
Bufet słodki:
Piernik i domowy makowiec
Czas trwania przyjęcia do 4 godzin
Koszt 170 zł netto / osoba
MENU
Zupa (serwowana, jedna do wyboru):
Zupa grzybowa z łazankami
Krem z leśnych grzybów z kwaśną śmietaną
Danie główne (serwowane, jedno do wyboru):
Dzwonka karpia jeziornego w złocistej panierce z migdałami na puree ziemniaczano-chrzanowym z marynowaną marchwią i nutą kolendry
Pieczony filet sandacza w lekkim sosie porowo-śmietanowym na puree ziemniaczanym, ze szpinakiem, pomidorkami koktajlowymi i cebulą Red Baron
Deser:
Mus z mascarpone i masy makowej z kruszoną bezą i sosem malinowym
Domowa szarlotka z sosem cynamonowym
Zimne przekąski (na stołach):
Tradycyjny śledź w zaprawie korzennej z cebulą, korniszonem i szczypiorkiem
Strudel nadziewany rybą i kapustą kiszoną
Rolada szpinakowa z musem śmietankowym i wędzonym łososiem
Sałatka z pieczonych buraków i matiasa w sosie majonezowy-musztardowym
Sałatka jarzynowa
Ryba po grecku
Dodatkowe danie gorące (serwowane podczas uroczystości):
Pierogi z kapustą i grzybami okraszone masłem i cebulą
Tradycyjny barszcz czerwony z grzybowym krokiecikiem
Napoje:
Kawa, herbata, kompot z suszu, napoje gazowane i niegazowane
Bufet słodki:
Piernik i domowy makowiec
Czas trwania przyjęcia do 6 godzin
Koszt 190 zł netto / osoba
W przypadku jakichkolwiek pytań, prosimy o kontakt. Nasz personel zawsze i chętnie odpowie na Państwa pytania.
SERDECZNIE ZAPRASZAMY!